SWITCHPHONE VOOR U

SwitchPhone zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd goed telefonisch bereikbaar is. Bent u zelf niet instaat om de telefoon aan te nemen? Maak dan gebruik van de telefoondienst van SwitchPhone. De antwoordservice van SwitchPhone werkt ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.


Ervaring sinds 1982

SwitchPhone ging van start in 1982 en heeft dus grote ervaring als berichtenservice voor het bedrijfsleven.


Ideaal voor kleine ondernemingen en zelfstandige

Het klantenbestand van SwitchPhone bestaat voornamelijk uit kleine ondernemingen en zelfstandige die over te weinig personeel beschikken om continu de telefoon aan te nemen.


24-uurs telefoonservice voor servicediensten en technische bedrijven

Servicediensten en technische bedrijven maken veelvuldig gebruik van de service van SwitchPhone. SwitchPhone hanteert een 24-uurs telefoonservice. Zo worden spoedklussen en storingen direct doorgegeven en kan er snel gehandeld worden. SwitchPhone neemt dan de boodschap aan en verwerkt de melding volgens het afgesproken protocol.

Daarnaast is de 24-uurs antwoordservice uitermate handig voor ondernemingen met werknemers in het buitenland die als gevolg van een tijds- of cultuurverschil aan het werk zijn als hun bedrijf gesloten is.


Campagnes met telefonische respons

Ook voor campagnes met telefonische respons biedt SwitchPhone uitkomst! SwitchPhone verzorgt extra telefoonlijnen en/of extra personeel en noteert alles wat u van de respondenten wilt weten. Zoals NAW-gegevens en hun bestelling, aanvraag of reactie.


Bel vandaag nog 035-692 9222

Maak ook optimaal gebruik van de antwoordservice van SwitchPhone en bel vandaag nog 035-692 9222 voor direct contact of stuur uw vraag of opmerking door via het online contactformulier aan de rechterzijde. SwitchPhone reageert zo spoedig mogelijk.