Domino Benelux

Domino Benelux  is op zoek gegaan naar een partner om ervoor te zorgen dat Domino Benelux 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. Dit is nodig om onze klanten te kunnen voorzien van technische ondersteuning aangezien Domino leverancier is van industriĆ«le codeer apparatuur van productie bedrijven die vaak 24/7 produceren.

In samenwerking met Switchphone is er een op maat gemaakt  werkproces opgesteld, zodat beide partijen exact van elkaar weten wat er van elkaar verwacht wordt als het kantoor gesloten is.

Hoofdoel is om een optimale bereikbaarheid te creĆ«ren ,zodat onze klanten buiten kantooruren toch technische ondersteuning kunnen krijgen.  Indien een klant belt dan beantwoord Switchphone de klant uit naam van Domino en zorgt ervoor dat de klant in contact komt met een technisch specialist die storingsdienst heeft.

De samenwerking verloop soepel en de dagelijkse rapportage vanuit Switchphone omtrent de aangenomen telefoongesprekken  helpt ons om een goed inzicht te krijgen van de activiteiten na sluitingstijd.

Domino Benelux gebruikt SwitchPhone sinds 2015